Våre tjenester

Følgebil 1 Nord holder til på Senja, og tar oppdrag med følgebilkjøring og innen sjåførutleie nord for Trøndelag.

Følgebil / ledebil

Når vi leier ut ledebil vil vi være behjelpelig med vurdering av vei og føre på en sikker måte, slik at transporten ikke blir unødvendig heftet.

Trenger du en bil foran din transport, som kan bane vei og forsterke din sikkerhet, er vi et sikkert valg. Vi tar oss gjerne av planlegging av kjørerute, og er på plass fra transporten blir planlagt og til transporten er kommet trygt fram.

Vi tilbyr ledebil, samt spesialtransport som lang, tung og bred last. Vi er i hovedsak tilgjengelig for oppdrag fra Trøndelag og nordover, men tar også oppdrag i andre deler av landet.

Følgebil 1 Nord AS har to fullt utstyrte biler, med radiosamband og alt som behøves for en effektiv følgetjeneste. Har du spesialtransport som skal ut av landet, så har vi kontakter i Sverige som gjør at denne prosessen er effektiv. Vi sørger for alle dispensasjoner som behøves.

Sjåførutleie

Trenger du en sjåfør med lang erfaring, så tar du kontakt med oss. Vi bistår med sjåfører til de fleste transportoppdrag. Innehaver Jørn-Are Kristiansen har de nødvendige papirer og tillatelser for de aller fleste kjøretøy og maskiner.

Kontakt oss

Telefon: 912 42 525
E-post: post@folgebil1nord.no


Adresse:
Torsmoveien 647, 9303 Silsand